Catàleg d'Espectacles

Catàleg

  • Inici
  • A cau d'orella

    Cia Com sona

    Monterols, 27 baixos
    08034 Barcelona
    Management: Tarragó, Núria (639 524 762)
    info@comsona.cat
    http://www.comsona.cat

    - Sense agència

    Foto_A cau d'orella
    Música

    Música i teatre

    Familiar

    Sinopsi

    A CAU D'ORELLA

    Cinc músics amb instruments de diferents famílies fan un recorregut musical a través de diferents cançons populars amb petites pinzellades de jazz. Amb una ambientació als anys 20 i 30 a EEUU, els músics ens faran gaudir de la música a través d’arranjaments que són propers als infants i a l’estètica musical dels nostres dies. El vestuari, l’escenografia i les actituds dels músics faran que sigui difícil deixar d’escoltar.

    Es tracta d'un espectacle pensat i dissenyat per interessar infants dels 0 als 7 o 8 anys d'edat, així com als seus familiars. La música actua en tot moment com a eix vertebrador de l'espectacle, amb una posada en escena molt cuidada i amb moments que són d'un veritable impacte estètic. L'estètica pròpia dels anys 20-30 i del món del jazz queda accentuada en el vestuari de l'obra i en les sonoritats,  amb petites pinzellades pròpies d'un món surrealista, o fins i tot de l’estètica pròpia dels hippies dels anys 60-70.

    Fitxa Artística

    Direcció Musical: Aguilar, Oriol

    Intèrprets: Pereta, Elena (veu, percussió, narració); Aguilar, Oriol (guitarra espanyola, bouzouki irlandès, flauta travessera); Puges, Quico (violoncel i percussió); Cuevas, Marc (contrabaix, piano toy icaixa); Felipe, Sergi (saxo tenor saxo soprano i flauta)

    Durada: 50 min

    Compartir a les xarxes social