Catàleg d'Espectacles

Catàleg

  • Inici
  • Tal com sóc

    Cia. Pere Hosta

    Sta Clara, 3, 3r
    17001 Girona
    Tel. 972210179
    pere@perehosta.com
    http://www.perehosta.com

    - Sense agència

    Fitxer migrat 10/09/11
    Teatre

    Teatre

    Adults

    Sinopsi

    TAL COM SOC

    Què ha de fer un home solter per trobar "pareja"? No ens referim a una relació esporàdica, això els homes sabem tots on anar-ho a buscar... Ens referim a la recerca d'una relació seriosa, estable i sense data de caducitat. I això, com ho pot aconseguir un home que és incapaç d'aguantar la mirada a una dona sense fer una trencadissa? Com ho ha de fer si la seva personalitat li impedeix qualsevol aproximació?
    Potser no li quedava cap més solució que la que finalment ha pres: apuntar-se a una agència de relacions, aconsellat pels dos amics que li queden: en Reyes i en Sibilio, curiosament també "solteros" com ell. Abans d'apuntar-se, però, va dubtar-ne un munt de vegades, li va donar mil i una voltes. Només ell sap les estones que s'ha passat amb el telèfon a la mà, voltant peel pis, sense "rumbo"...
    Ha arribat el gran dia, avui li toca a ell promocionar-se, i es presenta davant nostre tal i com és, per ensenyar-se, per mostrar i demostrar que ell tampoc no és tan diferent dels altres, fet amb un munt de certeses, contradiccions i dubtes, il•lusions i desenganys... com qualsevol mortal vaja, doncs llavors per què ell no pot tenir un amor?

    Fitxa Artística

    Autor/rs: Vila, Pep; Hosta, Pere

    Direcció: Vial, Pep

    Intèrprets: Hosta, Pere

    Compartir a les xarxes social