Catàleg d'Espectacles

Catàleg

  • Inici
  • Paradís

    Divinas

    Carrer Sant Pere, 8 3r
    08350 Arenys de Mar
    Management: Espinasa, Alba (669951287)
    info@divinas.cat
    http://www.divinas.cat

    Agombola
    Tel. 669951287
    alba@agombola.com
    http://agombola.com

    Foto_Paradís
    Música

    Música i teatre

    Adults

    Sinopsi

    PARADIS
     
    El nou espectacle de Divinas s'endinsa en la música ibèrica i llatina de la primera meitat de s. XX.  En aquesta ocasió, acompanyades per un pianista i un clarinetista, interpretaran cançons en català i castellà, de gèneres com el cuplet, la copla o el pasdoble, i temes tan coneguts com Volver, La bien pagá, Francisco Alegre, Remena nena, La tarara ...
     
    En plena postguerra, la Rosa i la Carmeta, dues coristes del "Paradís", una companyia ambulant de varietés que havia revolucionat mig país amb la grandesa de les seves actuacions, malviuen ara del record d'aquell passat gloriós i continuen viatjant poble per poble.
    Enmig de tota aquesta sordidesa, reben la visita de la Purita, una noieta que voldria cantar al Paradís. La Rosa veu en la seva innocència un auguri de bona sort per a la companyia, i decideix convertir-la en una nova vedette. Quan apareixen les tres noies a escena amb aquella música en directe, tot es transforma, i la gent del poble es deixa caure encuriosida al Paradís. Però l'engany i la perversió d'un membre de la comunitat demana un preu molt alt. I la sort es paga.
     

    Fitxa Artística

    Autor/rs: Divinas

    Intèrprets: Móra, Carla (soprano), Ruiz, Irene (mezzosoprano); Móra, Marta (contralto); Mazzanti, Federico (piano); Miralta, Cesc (clarinet)

    Durada: 1 h 30 min

    Compartir a les xarxes social