Catàleg d'Espectacles

Catàleg

  • Inici
  • L'home que perdia els botons

    Circ Pànic

    (Barri St Guillem) Can Joan, 6 Apt. de Correus 66
    08470 Campins
    Tel. 649931341
    info@circ-panic.com
    http://www.circ-panic.com

    - Sense agència

    Foto - L'hoem que perdia els botons
    Circ

    Circ i pallassos

    Tots els públics

    Sinopsi

    L'HOME QUE PERDIA ELS BOTONS

    Tot sovint, el centre de la vida ens pot arribar a semblar les seves afores.
    Com quan una fornera  ens demana si volem la barra de pa més feta o la menys torrada, i responem:  ”una de cada”.
    Jordi Panareda  ens presenta un espectacle de superació personal.  De la consciència de l’home únic  davant l’univers, el que s’hi acosta amb les seves pors i els seus dolors, el que les entoma amb valentía,  el que és capaç de donar-li voltes (i de ser a vegades envoltat també per elles o esdevenir  l’eix de les voltes que les circumstàncies ens donen).
    Hi veiem l’home que porta el seu pes al damunt, l’existència, la remor del dia a dia, els errors i els accidents i la dignitat de cada passa.  Qui navega a través dels elements, perseguint al mástil, veient-se capturat i atrapat per ell, fins a festejar-lo i domar-lo, en un símbol reflexiu de veure’s a un mateix també domat i educat per la vida.
    No hi manca un moment de retrobar el nen, la puresa buscada per l’home que després de mil naufragis i escomeses reconeix la valuosa olor de la innocència. I després, finalment, un acostament a la companyía, a l’absolut reconeixement que som molt poca cosa si no podem compartir-nos.
    L’obra exhibeix gran técnica de circ, fent niu a l’espectacle de carrer, convidant a l’emoció i a la reflexió. Una fantástica i honesta rua de sinceritats  que de segur faràn cau en totes les ànimes sensibles.
     

    Fitxa Artística

    Direcció: Panareda, Jordi

    Intèrprets: Panareda, Jordi

    Producció: Circ Pànic

    Durada: 40 min

    Compartir a les xarxes social