Cartellera dels Espais Escènics Municipals

Escenari

 • Inici
 • Teatre
 • Música
 • Dansa
 • Circ
 • Marabunta

  Guillem Albà & The All In Orchestra

  27/09/2018 a les 21:00 h.

  Teatre-Auditori de Sant Cugat del Vallès ms informaci

  Pl. Centre Cultural, s/n
  08172 Sant Cugat del Vallès
  Tel. 93 590 76 90

  Activitat gratuïta

  Foto_Marabunta.jpg
  Circ

  Circ i pallassos

  Adults / Joves

  Sinopsi

  MARABUNTA

  “MARABUNTA” és bogeria. És descontrol amb classe. No voler despentinar-se, i acabar perdent els pantalons. Però amb un somriure a la cara.
  “MARABUNTA” és el nou treball de GUILLEM ALBÀ & THE ALL IN ORCHESTRA.  Un show de clown, enèrgic i energètic, catapultat per la millor música en directe. Sketch a tempo matemàtic. A l’escenari els artistes lluiten perquè res no s’entengui. Cançons pròpies. Gags absurds. Cabaret. Res té sentit i tot és possible. Cap ordre establert. És el caos del pallasso. Improvisació: sortir i jugar. Divertir-se passi el que passi, i qui sap què passarà avui. I demà. I demà passat. Això és la selva. Voleu riure? Esteu convidats. Dalt de l’escenari la bogeria experta d’un jove clown a punt d’explotar: GUILLEM ALBÀ. Mira’l. És ell. Ja és aquí. El nostre frontman té classe i zero dignitat. No la vol per res, i la regala a qui la vulgui. Serà millor que no us cordeu els cinturons. Ell és boig i capaç de tot. Posats a fer, relaxeu-vos i deixeu-vos portar. Us assegurem que no prendreu mal.
  Més enrere, sis siluetes retallades. Tocant-la amb seguretat i repartint bon joc al mig del camp: THE ALL IN ORCHESTRA. Dits ràpids. Sang calenta. Capaços de domesticar qualsevol estil musical que se’ls posi davant. Sumen background i multipliquen el joc. Són talent madurat i know-how. Són alçada, pes i planta. I mai guarden un as a la màniga. Passeu. Què voleu prendre? Feu-vos un lloc i oblideu-vos de tot. Una nova troupe arriba a les vostres retines. Desconnecteu els mòbils i els cervells. Ells són antídot, pólvora i vitamina C. Joc sense conservants: en directe i a la vena. Són “MARABUNTA”. L’espectacle total.

  Fitxa Artística

  Autor/rs: Albà, Guillem; The All In Orchestra

  Direcció: Albà, Guillèm

  Intèrprets: Albà, Guillèm + THE ALL IN ORCHESTRA: Manu Estoa, Manu; Marquiegui, Iñaki; Gómez, Edgar; Soler, Martí; Comaleras, Albert; Albero, Roc

  Producció: Albà, Guillem; The All In Orchestra

  Durada: 1 h 15 min

  Compartir a les xarxes social

  Com arribar?

  Amplia mapa ms inforamci