Cartellera dels Espais Escènics Municipals

Escenari

 • Inici
 • Teatre
 • Música
 • Dansa
 • Circ
 • Festus, festival d'arts de carrer

  Ajuntament de Torelló

  06/07/2018 a les 12:00 h.

  Carrers de Torelló

  carrers i places
  08570 Torelló

  Preu: Gratuït

  Teatre

  Teatre de carrer

  Tots els públics

  Sinopsi

  Els dies 6 i 7 de juliol de 2018, queda restringida la circulació de vehicles al nucli antic de Torelló arran de les actuacions de circ, dansa, teatre, música i arts visuals del FESTUS – Festival d’arts al carrer. Per aquest motiu, recomanem a totes les persones residents de Torelló i rodalies que aparquin el cotxe i es desplacin a peu (s’ha de fer salut i cultivar les relacions socials).

  A tots i totes els convidem a aturar-se, badar, emocionar-se, reflexionar, descobrir, ser crítics i mirar el desenvolupament de les obres. Si per algun motiu ocasionem alguna molèstia a la seva activitat habitual, els convidem a què s’ho prenguin amb calma, baixin al carrer, demanin una til·la i deixin emportar-se pel flou.
  Més informació a www.festusfestival.cat o a festus@ajtorello.cat

  Fitxa Artística

  Intèrprets: Amorante, Àngel Duran, Atirofijo, Bon Iver ¿ Synths, Brincadeira + Bacum, Carles Marigó + Jaume Sangrà, Cia. Balusca, Cia. Maduixa, El diminuto teatro sobre ruedas, Intana, Jardin de la Croix, Krasi Zent DJ, Los Moñekos, Madam¿Kanibal, Own Captain, Pessic de Circ, Payback Maracas, Saco de Huesos, Teatro sobre ruedas, Trapu Zaharra, Tversky, Viva Belgrado, Xevi SF i XRX

  Producció: Ajuntament de Torelló

  Altres Actuacions

  Torelló, Carrers de Torelló
  07/07/2018 a les 12:00 h.

  Compartir a les xarxes social