Cartellera dels Espais Escènics Municipals

Escenari

 • Inici
 • Teatre
 • Música
 • Dansa
 • Circ
 • Recomanat

  Producció nacional de dansa: L'estol + Many

  Roser López Espinosa i Thomas Noone

  26/01/2018 a les 21:00 h.

  Sala Sagarra. Teatre Josep Maria de Sagarra ms informaci

  Lluís Companys, 27
  08921 Santa Coloma de Gramenet
  Tel. 934 661 878

  Reserva

  Preu: 18€
  Truca al 902044226 o entra a Ticketea

  Dansa

  Dansa contemporània

  Adults

  Sinopsi

  Un programa doble de dansa: L’estol, de Roser López Espinosa, pren com a partida el fascintant viatge de migració de les aus i el desig de volar; Many, de Thomas Noone, és una peça abstracta que té com a fil conductor el moviment i la música per abordar el tema de l’individu en contraposició al grup. 

  Per tal de donar visibilitat i apropar els creadors del país a públics més amplis, el Pla d’Impuls a la Dansa de la Generalitat de Catalunya -amb la complicitat dels equipaments escènics municipals i el Mercat de les Flors de Barcelona- acorda produir una peça de gran format escènic que es podrà veure la temporada 2017-2018, i que formarà part de la programació del Mercat de les Flors i dels teatres municipals.

  Enguany la producció presentarà un programa doble de la mà dels coreògrafs Roser López Espinosa i Thomas Noone. Roser López Espinosa, formada a Amsterdam, ha treballat amb coreògrafs catalans com Àngels Margarit, Cesc Gelabert, Iago Pericot o Pere Faura. Des de l’any 2006 també desenvolupa la seva pròpia obra com a creadora, que li ha valgut el reconeixement amb diversos premis i és regularment present a escenaris internacionals. La peça que presenta, L’Estol, pren com a partida el fascinant viatge de migració de les aus i el desig de volar. Thomas Noone treballa amb la seva pròpia companyia a Barcelona des de 2001. També treballa com a coreògraf convidat per a companyies internacionals. Des de 2006 és director artístic del festival Dansat. El 2011 va rebre el Premi Ciutat de Barcelona. Noone proposa Many, una peça abstracta que té com a fil conductor el moviment i la música per abordar el tema de l’individu versus el grup. Many es un espectacle originalment creat i produït per l’Opéra National du Rhin.

  Fitxa Artística

  Direcció: Roser López Epinosa i Thomas Noone

  Intèrprets: Intèrprets: Iris Borras; Nora Baylach; Samuel Minguillón; Maria Hernando; Enrique López; Roberto Provenzano; Daniel Rosado; Andrea Vallescar

  Producció: Generalitat de Catalunya

  Altres Actuacions

  Granollers, Teatre Auditori de Granollers-sala gran
  11/02/2018 a les 19:00 h.

  Sabadell, Teatre Principal de Sabadell
  18/02/2018 a les 19:00 h.

  Compartir a les xarxes social

  Com arribar?

  Amplia mapa ms inforamci