Cartellera dels Espais Escènics Municipals

Escenari

  • Inici
  • Teatre
  • Música
  • Dansa
  • Circ
  • 36+1

    Inútils Mots

    17/05/2024 a les 20:00 h.

    Teatre Municipal Els Catòlics

    Cardona

    Preu: 3.0€

    FS-36
    Teatre

    Teatre

    Adults

    Sinopsi

    36+1

    “36 poemes a partir del 36” és un recull publicat el 1978 per Ricard Creus (Barcelona 1928), una visió íntima dels fets que es van produir a partir del 18 de juliol de 1936. Parla de la guerra, de la postguerra i de la lluita silenciosa que va portar a la recuperació de les llibertats democràtiques.
     
    L’obra “36 + 1” és un espectacle de creació, una teatralització que neix de la tria de setze títols de “36 poemes a partir del 36”.
     
    A “36 + 1”, un individu qualsevol, en aquest cas una dona, ens parla des de l’experiència de la vida diària i no des dels esdeveniments polítics i militars. Primer, reviu la realitat quotidiana d’un nen a la Barcelona en guerra; després, passa per les reflexions vitals del qui creix en un temps que no reconeix com a seu, i, finalment, s’endinsa en les conviccions de la persona adulta que comença a viure l’esperança d’un canvi. Si primer el relat és quotidià i marcadament emocional, a mesura que avancem en els anys, per força, el discurs es va fent més polític i filosòfic.

    Fitxa Artística

    Autor/rs: Creus, Ricard; Pla, Maria

    Direcció: Pla, Maria

    Intèrprets: Pla, Maria

    Producció: Inútils Mots. Teatre de la Paraula.

    Durada: 50 min

    Compartir a les xarxes social