Catàleg d'Espectacles

Catàleg

  • Inici
  • Men in swing. 20è aniversari.

    Men in swing

    Tel. 938833373
    meninswingjazzband@gmail.com

    - Sense agència

    Música

    Jazz i blues

    Adults

    Sinopsi

    Una gran formació de música swing amb ball de claqué i lindy-hop

    Men in swing és una història d’amor declarada per un conjunt de músics cap a un gènere musical popular que comparteix energia, dinamisme i improvisació amb el ball que l’acompanya, ja sigui el claqué o el lindy-hop. Men in swing enguany compleix 10 anys de vida i per aquesta ocasió el grup s’amplia fins a assolir una big band, que és la màxima expressió de la sonoritat del jazz, amb una posada en escena elegant i un fil conductor al llarg de tot l’espectacle a l’entorn de la història del swing.
     
    Uns arranjaments musicals acurats projecten tota la riquesa musical d’una formació que pretén emular les grans bandes de l’època daurada del swing. L’actuació comptarà amb uns convidats molt especials: Laia Molins, solista balladora de claqué, creadora i pedagoga, i la parella de ball formada per Héctor Artal i Sònia Ortega.

    Fitxa Artística

    Intèrprets: Marc Riera (veu i guitarra), Joan Molina (bateria), Gerard Cuní (contrabaix), Martí Mitjavila (saxos baríton i alto i clarinet), Albert Abad (saxo alto), Guillem Vernis (saxo tenor), Joan Subirats (saxo tenor), Oriol Codina (clarinet), Jaume Grau (trompeta), Albert Cruz (trompeta), Guillermo Calliero (trompeta), Gil Casals (trombó), Vicent Pérez (trombó), Víctor Colomer (trombó) i Marc Vernis (piano). Ball: Laia Molins (claqué) i Héctor Artal i Sònia Ortega (ball swing)

    Durada: 1 h 30 min

    Compartir a les xarxes social