Catàleg d'Espectacles

Catàleg

 • Inici
 • Recomanat

  Nus

  Cèlia Marcé Oller


  - Sense agència

  Circ

  Circ i pallassos

  Tots els públics

  Sinopsi

  L’espectacle Nus és una peça poètica de circ contemporani en solitari, que transita per la vivència d’un dol. Una història que neix d’una experiència personal, que al transformar-se en proposta escènica, és còmplice de qualsevol pèrdua.

  La peça juga amb diferents elements en escena que creen l’imaginari de Nus, un univers on conviu la quotidianitat i la cruesa amb allò fantàstic i oníric. L’element circense que apareix és el trapezi fix. El polipast, un sistema de politges que habitualment es fa servir com a punt d’anclatge en el món del circ, a Nus innova en la seva funcionalitat, tot esdevenint un element no només tècnic sinó també dramatúrgic. A més, durant l’espectacle, apareix un titella en forma de cavall. La relació entre l’artista i el cavall, dota de sentit la narrativa de la peça i immergeix l’espectador en l’univers de Nus. Per últim, el text teatralitzat pren rellevància al llarg de la peça, sent un element més en el llenguatge artístic de la proposta.
   
  A més, l’obra integra la tècnica circense i la intenció artística dotant de sentit dramatúrgic els moviments logístics (col·locar el matalàs, accedir al trapezi,…) per aconseguir que sumin en el contingut. En definitiva, Nus és un espectacle de circ contemporani que a partir de la poesia, la imaginació i tocs d’humor, vol visiblitzar sense complexos el dol i diverses maneres de transitar-lo.

  Fitxa Artística

  Direcció: Cèlia Marcé Oller

  Intèrprets: Cèlia Marcé Oller

  Durada: 1 h

  Actuacions properes

  Viladecans, Auditori Atrium Viladecans
  22/10/2023 a les 19:00 h.

  Compartir a les xarxes social