Catàleg d'Espectacles

Catàleg

 • Inici
 • Corsé

  Clara Peya

  Tel. 933399474
  Management: Pociello, Aina (637069305)
  ainapociello@gmail.com
  http://www.clarapeya.com

  Allau Management
  Joan Güell 34-36 3º 1ª. 08028 Barcelona
  Tel. 637069305
  ainapociello@allaumanagement.com
  https://www.allaumanagement.com/

  Música

  Pop-rock

  Adults

  Sinopsi

  Considerada una de les pianistes i compositores més prolífiques i transgressores de l’escena musical del nostre país, musicalment Clara Peya és inclassificable. Inquieta, visceral i transcendent, fuig de tòpics i, sobretot, creu en el poder de l’art com a eina de transformació social.

  Peya és energia i sentiment en estat pur. Sempre amb el piano com a centre de gravetat i amb una personalitat artística contagiosa i torrencial, en directe es despulla, es transforma i capta l’atenció del públic de manera hipnòtica. Activista i lluitadora incansable va ser reconeguda amb el Premi Nacional de Cultura 2019 per la seva trajectòria musical i compromís social.
   
  ‘ADD’ (Vida Records, 2023) El nou treball de la pianista parla de les addiccions. Addicció és consum. La paraula consumir ens parla d’esgotar, de guanyar, de desgastar, d’obtenir… Aquesta societat es manté a costa de les nostres addiccions. Ens dissenyen per ser persones productives que hem renunciat a la vida senzilla i contemplativa per seguir reproduint un model de sistema que s’enriqueix a través nostre. Així doncs nosaltres mateixes som les que fem i desfem i participem de forma activa a perpetuar aquest sistema. L’addicció és una de les millors estratègies del capitalisme per tenir-nos entretingudes.
  Un nou repertori de cançons profundes i compromeses combinades amb passatges instrumentals d’un pianisme magnètic que, combinats amb sintetitzadors i bases electròniques, configuren aquesta atmosfera tan única de la pianista on cada petit detall és tan intens com imprescindible.

  Fitxa Artística

  Autor/rs: Clara Peya

  Direcció Musical: Clara Peya

  Intèrprets: Clara Peya (pianista), Didac Fernández (bateria/electrònica) + resta de banda a definir.

  Durada: 1 h 20 min

  Compartir a les xarxes social