Catàleg d'Espectacles

Catàleg

  • Inici
  • Enchanté!

    Divinas

    Carrer Sant Pere, 8 3r
    08350 Arenys de Mar
    Management: Espinasa, Alba (669951287)
    info@divinas.cat
    http://www.divinas.cat

    Agombola
    Tel. 669951287
    alba@agombola.com
    http://agombola.com

    Foto_Enchanté!
    Música

    Música i teatre

    Adults

    Sinopsi

    ENCHANTÉ!

    Enchanté! s’endinsa en la música europea de principis del segle XX, l’època de la II Guerra Mundial, i ens transporta a la ciutat de París, a punt de ser envaïda per les tropes alemanyes. Acompanyades d’un pianista i un clarinetista, les veus de Divinas ens expliquen la història del petit Cafè Enchanté!, punt de trobada d’artistes, bohemis, intel·lectuals i membres de la Resistance francesa.

     

    La companyia fa un pas més en la seva carrera, obrint-se a altres gèneres musicals per fer una recreació descarnada d’uns anys terribles però de gran efervescència artísitica. A Enchanté! es respira l’aire dels cabarets burlesque i el glamour decadent, amb les cançons i coreografies més representatives de l’època. Divinas aposten per recuperar i donar valor a gèneres com el claqué, el charleston o el cancan, de l’escena de París a la de Berlín.

     

    Més teatral que mai, l’espectacle també destaca per la comicitat, amb bones dosis d’humor absurd i un punt de sàtira política, ridiculitzant dirigents nazis i escenificant situacions grotesques.

     

    Enchanté! és un cabaret divertit, burlesc i, al mateix temps, emotiu i profund. Un cabaret explosif!

     

    Fitxa Artística

    Autor/rs: Divinas

    Direcció Musical: Amargant, Daniel; Font, Bernat

    Intèrprets: Móra, Carla (actriu, soprano); Ruiz, Irene (actriu, ballarina, mezzosoprano); Móra, Marta (acrriu, ballarina, contralt); Amargant, Gabriel (clarinetista); Font, Bernat (pianista)

    Durada: 1 h 30 min

    Compartir a les xarxes social