Catàleg d'Espectacles

Catàleg

  • Inici
  • La Via Làctia

    El cau de l'Unicorn

    Camí de Sant Quintí, nº 14
    08718 Canaletes- Cabrera d'Anoia
    Tel. 937749195
    Management: Castellví, Roser; Martínez, Dani
    elcau@elcaudelunicorn.com
    http://www.elcaudelunicorn.com

    - Sense agència

    Fitxer migrat 10/09/11
    Teatre

    Titelles

    Familiar

    Sinopsi

    LA VÍA LÀCTEA
     
    Argos es un planeta ubicat al centre de LA VIA LÀCTIA i els seus habitants tenen una característica molt curiosa : com més coses aprenen, mes els creix el cap... a tots ells, menys a un : En Karim, el nene protagonista.

    La alimentació dels Argonians es sorprenent: només s’alimenten de la llet que brolla de les seves fonts i d’un gran llac de llet...i dels seus derivats (formatge, mató, iogurts, etc.) 

    A causa d’una llarga sequera, se’ls estan començant a buidar els magatzems de menjar ... s’apropen dies de fam si no hi troben cap remei !!! ....

    Coincidint amb un eclipsi de lluna i un curiós ritual iniciàtic, en Karim, es convertirà en l’encarregat de cercar –per tota la galàxia- a un estrany animal que té banyes i dona llet!

    Coneixerà diferents civilitzacions i formes de vida abans d’arribar a la Terra...

    Espectale musical de grans titelles i actors en llum negra, de gran bellesa visula i musical, en el que es tracten temes com la diversitat, l’autoestima, les pors, etc. en clau d’humor tendre i amb un munt de cançons originals.

    Fitxa Artística

    Autor/rs: Castellví, Roser; Martínez, Dani

    Direcció: Castellví, Roser; Martínez, Dani

    Intèrprets: Músic enregistrada: Cowling, Marc (piano); Muntaner, Xavi (guitarra); Villarrubia, Francesc (didgeridoo i percussió) Cantants: Rius, Muntsa; Mas, Oscar; Fernandez, Xavi; Truyas, Eva; Capdevila, Joan Carles; Guillem, Silvia; Dominguez, Manolita; Rosado, Paco. Animació personatges: Tutusaus, Roger; Taboada, Xavi; Remolar, Ferràn; Rodríguez, Raül; Martínez, Dani

    Producció: El Cau de l'Unicorn

    Durada: 1 h

    Compartir a les xarxes social