Catàleg d'Espectacles

Catàleg

  • Inici
  • El ratolí viatger

    L'Estaquirot Teatre

    Ca l'Escoda, 10, baixos
    08800 Vilanova i la Geltrú
    Tel. 938933616
    Management: Albà, Albert
    estaquirot@estaquirot.com
    http://www.estaquirot.com

    - Sense agència

    Fitxer migrat 10/09/11
    Teatre

    Titelles

    Familiar

    Sinopsi

    EL RATOLÍ VIATGER

    "Una vegada, hi havia un ratolí que vivia a les clavegueres; però ell no era com els altres, ja que li agradava tenir-ho tot molt net i endreçat. Així que, cansat de la brutícia, va decidir sortir per descobrir el que hi havia fora del seu cau."

    Un seguit de viatges i peripècies el portaran a diferents llocs: en alguns hi fa molt fred, en altres molta calor... fins i tot veurà com plou i neva! També trobarà altres personatges i animals que fins ara desconeixia.

    Una gran aventura en què viatjarà amb tot tipus de vehicles: vaixells, avions, trens i camions, i que finalment el portarà al magatzem d'una empresa de missatgeria i empaquetatge.

    És a partir de les caixes de transport que es narra la vida d'aquest Ratolí i es recreen tots els llocs i ambients a què ha anat a parar.

    La manipulació a vista dels personatges i la relació amb l'encarregada de l'agencia de transports –la Trini– i els manipuladors, en fan un espectacle dinàmic i atractiu, ple d'escenes musicals i altres d'intimistes, totes elles divertides.

    Compartir a les xarxes social