Catàleg d'Espectacles

Catàleg

  • Inici
  • Negro Spirituals & Gospel

    Gospel Soul

    Management: Alsina, Joan (Madma)

    Madma
    Padró, 36 entresol. 08272 Sant Fruitós de Bages
    Tel. 938728355
    info@madma.com
    http://www.madma.com

    Fitxer migrat 9/09/11
    Música

    Jazz i blues

    Tots els públics

    Sinopsi

    Negro Spirituals & Gospel
    És al voltant d'una pasió comú, els Negro Spirituals i les Gospel Song, que neix Gospel Soul. Cadascún dels seus membres ha destacat en els circuits Blues i Gospel de la seva regió. Han tingut sovint ocasió de cantar junts amb motiu d'events puntuals o de col·laborar en algunes gravacions. Des de llavors, una amistad acompanyada d'estima i respecte recíproc els ha conduit de manera natural a fundar Gospel Soul.
    Tot i la seva joventut, tots són experimentats "routiers" de l'escena gospel. Cadascún d'ells ha aconseguit arribar a la font del gospel en la seva església respectiva, però també a través de la història dels seus ancestres, recolzant-se en una inquebrantable convicció personal, ells canten, criden i bramen, una història que és la seva herència.
    Gospel Soul está constituït per Daniel, un pianista, tres veus femenines, Taïra, Rachel i Emma i lidera el grup el baríton Joel Rhino. Aquesta fórmula permet a les veus que el seu misssatge de pau, de tolerància i d'amor que ells vehiculen, sigui entès. Rars són els grups dotats d'una tal intensitat emocional i musical.

    Fitxa Artística

    Intèrprets: Chanol, Taïra (soprano); Ratsizafi, Rachel (alt); Lamadji, Emma (alt); Rhino, Joël (baríton); Olivier, Daniel (piano/guitarra)

    Compartir a les xarxes social