Catàleg d'Espectacles

Catàleg

  • Inici
  • Sing, sing, sing

    Divinas

    Carrer Sant Pere, 8 3r
    08350 Arenys de Mar
    Management: Espinasa, Alba (669951287)
    info@divinas.cat
    http://www.divinas.cat

    Agombola
    Tel. 669951287
    alba@agombola.com
    http://agombola.com

    Fitxer migrat 10/09/11
    Música

    Música i teatre

    Tots els públics

    Sinopsi

    SING! SING! SING!

    SING! SING! SING! és un concert-espectacle de música de la primera meitat del segle XX, festiu i divertit, que ens porta al glamour i el ‘savoir faire' dels anys cinquanta. Les veus de Divinas, en un primer pla, donen vida a un únic so. Els seus tres personatges recreen les grans dives de l'època, i condueixen l'espectacle amb tocs d'humor i diversió tot apropant la diva al públic, ballant i amenitzant la vetllada. En un segon pla, set músics excel·lents i coneixedors de l'estil, fan vibrar l'audiència. Acompanyats d'una imatge totalment retro i emmarcats per una escenografia que vesteix l'escenari, recorden les orquestres de l'època daurada del swing. La música es caracteritza per les versions a veus de grans temes amb arranjaments instrumentals fets des d'una òptica actual. Dins del repertori hi ha swing, jungle, boogie woogie, latin, rock, balada... Es tracta, doncs, d'un espectacle molt adequat per a festes majors a l'aire lliure, teatres i festivals, destinat a tots els públics.

    COMENÇA L'ESPECTACLE!
    S'encenen les bombetes i un ventall gegant i lluminós espera l'arribada del públic. Mentrestant, sona una captivadora música ambient dels anys quaranta. L'espectador es transporta a un altre temps. S'hi fa un silenci. Set músics elegants entren en escena. Semblen vinguts d'una altra època. Esclata una música impressionant. Apareixen tres Divinas, amb elegància, amb glamour, amb ‘savoir faire'. Tres dives tan iguals però tan diferents alhora! Juntes van destapant els secrets de la dona. Obren les seves vides a l'espectador, les seves experiències viscudes. Divertides i sensuals, fan que el concert-espectacle es transformi en un plaer per a tots els sentits. La música desperta l'impuls de ballar de la gent i l'esdeveniment s'acaba convertint en una autèntica festa. Dives que fumen on els dóna la gana, marits que preparen banquets espectaculars, tragèdies d'amor, dones possessives que defensen l'amor en exclusiva, homes que se'n van i dones que es queden, soldadets de sucre. Qui no voldria retrobar-se amb les divinitats?

    Fitxa Artística

    Autor/rs: Divinas

    Direcció Musical: Kovacevic, Ivan

    Intèrprets: Mora, Carla (soprano i claqué); Ruiz, Irene (messo i claqué); Mora, Marta (contralto y claqué) + D'Band : Busquets, Nestor (bateria); Kovacevik, Néstor (bateria); Pérez, Joan Miquel; Miscevic, Duska (saxo alt); Ribero, Gilberto (saxo tenor); Montagut, Aram (trombó); López, Gerardo (trompeta)

    Durada: 1 h 30 min

    Compartir a les xarxes social