Catàleg d'Espectacles

Catàleg

  • Inici
  • Artri-Strada

    Artristras

    Apartat de Correus 163
    08530 La Garriga
    Tel. 938717654
    Management: Alcántara, Quique
    artristras@artristras.com
    http://www.artristras.com

    - Sense agència

    Fitxer migrat 10/09/11
    Teatre

    Teatre de carrer

    Tots els públics

    Sinopsi

    ARTRI-STRADA

    Artri-strada és un espectacle compost de tres accions diferents i separades per ser representades al llarg del dia en diferents espais, cada una de les quals convida el públic al joc, a la ironia i a la comicitat. Tres accions dramatitzades que transformen llocs quotidians, com una façana, un jardí, o qualsevol cantonada en espais teatrals i fantàstics, sorprenent el vianant-espectador amb un llenguatge i una estètica molt atraients i creant situacions d'acció directa i d'interrelació amb el públic.

    EN VENDA
    Un personatge desolat es troba en un pis a punt de ser desnonat per un agent immobiliari acompanyat de la nova compradora, una dona estrafolària que amaga algun secret i vol utilitzar aquest habitatge per aconseguir els seus fins. A partir d'aquesta situació tan actual i quotidiana, aquests tres personatge, ben diferenciats amb tècniques i llenguatge teatral, ens conduiran a un desenllaç insòlit.
    Durada: 30 minuts aprox.

    EL GOLF
    Una fantàstica partida on els personatges són els mateixos elements de joc: la pilota, el forat i un excèntric jugador, que convertiran la plaça en un surrealista camp de golf, utilitzant un llenguatge gestual i estètic molt particular.
    Durada: 20 minuts aprox.

    PSICO PHOTO
    Durant el recorregut en busca de la persona adequada, tres personatges sortits d'un altre temps faran una foto psicològica de la persona triada amb la singular càmera d'"il maestro" i els seus dos ajudants, creant situacions estrambòtiques i delirants.
    Durada: 30 minuts aprox.

    Fitxa Artística

    Autor/rs: Artristras

    Direcció: Font, Jordina; Alcántara, Quique

    Intèrprets: Font, Glòria; Alcántara, Quique; Guardis, Carles; Font, Jordina

    Producció: Artristras

    Compartir a les xarxes social