Catàleg d'Espectacles

Catàleg

  • Inici
  • El jardí de les malícies

    Teatre al detall

    Consell de Cent, 119, 2-2
    08015 Barcelona
    Tel. 639392358 - 629752129
    Management: Idáñez, Xavi
    teatrealdetall@gmail.com
    http://www.teatrealdetall.com

    - Sense agència

    Fitxer migrat 10/09/11
    Teatre

    Espectacle poètic i lectures dramatitzades

    Adults

    Sinopsi

    EL JARDÍ DE LES MALÍCIES

    "El Jardí de les malícies" és un recital de poesia poc convencional: un recital de poesia ERÒTICA. I per ser més precisos: un recull de la poesia eròtica occidental que va des de l'Edat Mitjana al Segle XIX.
    El nostre punt de partida ha estat el llibre de Miquel Desclot "El jardí de les malícies de la poesia eròtica universal" (Angle Editorial 2001), un llibre deliciós "fet per plaer, sobre plaers, per al plaer", tal com diu el mateix autor. Una veritable troballa que ens va seduir completament i en la qual de seguida vàrem veure la possibilitat d'un recital-espectacle molt pròxim a la nostra manera de treballar.
    Els textos que presentem es caracteritzen pel seu esperit festiu i desinhibit, pel sentit de l'humor i per la gran vàlua literària. Hi ha des de versos de trobadors i cançons de bordell a poemes d'escriptors tan reconeguts com Goethe, La Fontaine o John Donne. Alguns nobles, polítics, intel·lectuals (i fins i tot membres del clergat!) de l'època en van escriure d'amagat i només per a ús privat. Autors com Théophile de Viau i Claude le Petit van publicar la seva obra i per això van ser condemnats a cremar a la foguera (i no pas en els temps obscurs de l'Edat Mitjana sinó en temps de Molière!).
    Amb la nostra posada en escena volem donar a conèixer aquestes veritables joies literàries, essent fidels al seu caràcter divertit, fresc i juganer. Una manera de mirar pel forat del pany i descobrir aquells versos guardats als calaixos més amagats i als racons més íntims del desig.

    Fitxa Artística

    Autor/rs: basat en el llibre homònim de Miquel Desclot

    Direcció: Segura, Joan Maria i Teatre al detall

    Intèrprets: Botey, Txell; Idàñez, Xavi

    Producció: Teatre al detall

    Durada: 55 min

    Compartir a les xarxes social