Catàleg d'Espectacles

Catàleg

  • Inici
  • Almas gemelas

    Cia. Laura Morales

    Tel. 625 401 016
    laura@lauramorales.com
    http://www.lauramorales.com

    - Sense agència

    Foto - Almas gemelas
    Dansa

    Dansa espanyola

    Tots els públics

    Sinopsi

    ALMAS GEMELAS

    Almas Gemelas és un espectacle que, mitjançant el llenguatge de la dansa i la música, mostra com la música clàssica espanyola està inspirada en els ritmes flamencs. Ritmes flamencs que bateguen dins de les entranyes clàssiques… La música clàssica i el flamenc, com dues ànimes bessones, se senten l'una dins l'altra. L'obra ens parla també del concepte filosòfic i universal de les ànimes bessones. Per mitjà del llenguatge de la dansa, la música, les arts visuals i la poesia s'expressen els diferents sentiments que viuen les ànimes bessones. Les ànimes bessones són persones que ens trobem al llarg de la vida, que reconeixem com a part de nosaltres i que ens ajuden a aprendre i evolucionar en el nostre camí. S'ensenyen, s'estimen…S'entreguen tot el que poden oferir-se… i se separen per continuar estimant-se en somnis i viure aprenent en llibertat. Tot envoltat d'una atmosfera de color, sensualitat visual i prosa poètica que sent la veu del moviment i la música que expressa.
    La història es desenvolupa a partir d'un somni en què totes les ànimes es troben. Al llarg de les escenes, les ànimes es presentaran una a una expressant diferents sentiments, sentiments universals que hem viscut tots alguna vegada a la vida. Al final de la primera escena, "El somni", el duo entre el violí i la dansa serà el primer encontre d'amor entre dues ànimes que se separen. En la segona escena, el solo del violí expressa la melancolia i la tristesa per la pèrdua i la separació. L'esperit de l'ànima del piano protagonitza la tercera escena, que ens parla del sentiment de serenitat i harmonia. La quarta escena és la força i la passió, la dansa encarna un esperit fort i invencible. En la cinquena escena, la guitarra introdueix dolçament l'enllaç del Foc Fatu, el cant expressa la inconsistència de l'amor, la sensualitat viscuda en el "és el no és". La sisena escena representa l'encontre efímer entre les ànimes. Es troben totes, ara no en un somni sinó en la realitat. És un encontre breu i intens que les porta a separar-se. Però aquesta separació serà només física perquè en l'última escena, "L'encontre espiritual", quedaran eternament unides.

    Fitxa Artística

    Coreografia: Morales, Laura

    Intèrprets: Morales, Laura (ball); Suzuki, Yoko (piano); Mesa, Tania (violí); Fadda, Caterina (guitarra); Garrigó, Carme (percussió i cant)

    Producció: Cia. Laura Morales

    Durada: 1 h

    Compartir a les xarxes social