Catàleg d'Espectacles

Catàleg

  • Inici
  • El sexe dels àngels

    Diversitat Teatral

    Archidona, 6
    08208 Sabadell
    Tel. 667 082 796
    Management: García, Anna (Tria)
    diversitatteatral@gmail.com

    - Sense agència

    Foto - El sexe dels àngels
    Teatre

    Teatre

    Adults

    Sinopsi

    EL SEXE DELS ÀNGELS

    Tres amics comparteixen un pis adaptat per a persones amb diversitat funcional. L'Adolfo és invident. Fa un mes que s'ha casat, però sempre troba excuses per tornar al pis. La Verònica té hemiplegia provocada per un ictus, i, malgrat tot, controla cada aspecte de la seva vida: té feina estable, parella, és lesbiana declarada i balla en una companyia de dansa. L'únic que li queda és sortir de l'armari amb la seva mare, la Sole, que pateix del cor i està obsessionada que la seva filla posi seny, trobi un bon marit i tingui fills.
    En Dani viu amargat i submergit en els seus records de preadolescència daurada, d'ençà que va caure per una finestra quan tenia catorze anys i es va quedar tetraplègic. L'Edu, actor atractiu de carrera mediocre, va ser el millor amic d'en Dani fins que va tenir l'accident, moment en què van deixar de veure's.
    Divuit anys més tard es retroben tot just després que a l'Edu l'hagi abandonat la seva xicota. L'arribada a la casa d'aquest personatge esdevé el catalitzador que els ajuda a prendre decisions per posar punt final als seus conflictes.

    Fitxa Artística

    Autor/rs: Corral, Emili

    Direcció: Corral, Emili

    Intèrprets: Cadafalch, Rosa; Colmenares, Adolfo; Herranz, Eladio; Sans, Andreu; Saula, Judith

    Producció: CAET- Diversitat Teatral

    Durada: 1 h 30 min

    Compartir a les xarxes social