Catàleg d'Espectacles

Catàleg

  • Inici
  • La Celestina

    Bambalina

    Cabillers, 3, baixos
    46003 València
    Tel. 963911317
    Management: Limiñana, Marisol (664576071)
    info@bambalina.es
    http://www.bambalina.es

    - Sense agència

    FS-La celestina-Bambalina
    Teatre

    Teatre

    Adults / Joves

    Sinopsi

    LA CELESTINA

    La companyia valenciana Bamablina: Teatre Practicable presenta una versió essencial, amb només dos actors i a partir de la tècnica del titelles y teatre d’objectes, d’una de les obres fonamentals de la literatura española: La Celestina, de Fernando de Rojas. 
    En aquesta ocasió han volgut apostar per una fórmula artística més essencial deixant a les mans de dos intèrprets el difícil repte de representar la famosa tragicomèdia de “Calisto i Melibea”. Encara que el desafiament comprèn també l’adaptació i la integració del text dramàtic com a eix d’un muntatge que pretén acostar els valors d’una de les obres fonamentals de la literatura espanyola a la sensibilitat del públic actual. 
    Les tècniques i recursos propis dels titelles i del teatre d’objectes faran possible una posada en escena dinàmica i contemporània, rica en imatges i recursos plàstics en sintonia amb l’itinerari artístic de Bambalina.
     
    El propòsit principal del muntatge és proporcionar al públic l’oportunitat de penetrar en les entranyes d’aquesta obra prodigiosa des de la vivència i el sentiment, depassant així la perspectiva més distanciada i intel·lectual que emana de la lectura de l’obra.

    Fitxa Artística

    Autor/rs: Fernando de Rojas adaptació Jaume Policarpo

    Direcció: Policarpo, Jaume

    Intèrprets: Llorca, Águeda; Gregori, Pau

    Producció: Bambalina

    Durada: 1 h

    Compartir a les xarxes social