Cartellera dels Espais Escènics Municipals

Escenari

 • Inici
 • Teatre
 • Música
 • Dansa
 • Circ
 • Recomanat

  Doji

  Brodas Bros

  09/03/2024 a les 20:00 h.

  Teatre Principal de Sabadell ms informaci

  Sant Pau, 6
  08201 Sabadell
  Tel. 937 453 150

  Reserva

  Preu: pendent
  Entra a Sabadell Cultura

  FS-Doji
  Dansa

  Dansa contemporània

  Tots els públics

  Sinopsi

  DOJI

  El nou espectacle creat conjuntament entre Els Brodas Bros i Desilence porta per nom D?ji que vol dir simultani en japonès.
  Les coses simultànies són aquelles que succeeixen o es desenvolupen al mateix temps que és el que passa entre el quartet format per Berta Pons i Lluc Fruitós per part dels Brodas i Tatiana Halbach i Søren Christensen de Desilence que han unit forces i creat una peça en la qual visuals interacció i dansa s’uneixen simultàniament un viatge interior més abstracte i personal en el qual cada peça que compon l’espectacle expressa un estat natural.
   
  Doji es balla entre les llums i les ombres. Els Brodas Bros, il·luminen amb el seu moviment l’espai (per mitjà d’uns sensors que porten connectats al cos). Desilence, que ha programat minuciosament les formes i els colors, juguen amb els ballarins, creant conjuntament, aquest brutal paisatge, en el qual viatges com a espectador, immers en el color, el ritme, la música i la dansa.Cada peça és una celebració, que obre la porta a la reflexió, sobre què som i com ens movem en aquest món de llums i ombres.
   
  A més d’utilitzar la tecnologia com a eina per a crear els continguts, en aquest espectacle, utilitzem els sensors de moviment com a instrument creatiu amb el qual jugar i gaudir alliberant-nos dels lligams del render, las marques i ens aporta llibertat de moviment i de creació espontània.

  Fitxa Artística

  Coreografia: Brodas Bros

  Direcció: Fruitós, Lluc; Florejachs, Alba

  Intèrprets: Brodas Bross:Berta i Clara Pons, Pol i Lluc Fruitós, Marc Carrizo i Hector Puigdomenech (cover)

  Producció: Brodas Bros / Teatros del Canal

  Compartir a les xarxes social

  Com arribar?

  Amplia mapa ms inforamci