Cartellera dels Espais Escènics Municipals

Escenari

  • Inici
  • Teatre
  • Música
  • Dansa
  • Circ
  • L'Auca del senyor Esteve - La Puntual

    La Perla 29

    30/06/2024 a les 20:00 h.

    L'Atlàntida. Sala Ramon Montanyà ms informaci

    C. Francesc Maria Masferrer, 4
    08500 Vic
    Tel. 937027257

    Reserva

    Preu: 15/18€
    Truca al 937027257 o entra a L'Atlàntida de Vic

    Teatre

    Teatre

    Adults

    Sinopsi

    L'AUCA DEL SENYOR ESTEVE

    L'auca del senyor Esteve és una obra modernista, en la qual es poden veure reflectits tots els valors de la societat d'aquella època. L'eix temàtic és l'enfrontament entre l'artista i la societat, problemàtica que visqué el mateix autor. El missatge de Rusiñol a propòsit de les relacions artista-societat és molt clar: el reconeixement recíproc. D'una banda, l'artista (Ramon) ha d'agrair el suport econòmic de la pròpia classe social; de l’altra, el reconeixement crític i conscient de la burgesia (senyor Esteve) d'estar mancada d'una dimensió espiritual, però també d'haver sabut crear les condicions materials per les quals pot florir l'art professionalment.?  i que va donar com a resultat un nou muntatge de “Terra Baixa” d’Àngel Guimerà. Un muntatge amb una adaptació absolutament fidel al text original, una gran comèdia costumista que posa en valor l’artesania del fet teatral.

    'L'Auca del senyor Esteve' és una obra modernista, en la qual es poden veure reflectits tots els valors de la societat d'aquella època. L'eix temàtic és l'enfrontament entre l'artista i la societat, problemàtica que visqué el mateix autor. El missatge de Rusiñol a propòsit de les relacions artista-societat és molt clar: el reconeixement recíproc. D'una banda, l'artista (Ramon) ha d'agrair el suport econòmic de la pròpia classe social; de l’altra, el reconeixement crític i conscient de la burgesia (senyor Esteve) d'estar mancada d'una dimensió espiritual, però també d'haver sabut crear les condicions materials per les quals pot florir l'art professionalment.

    Fitxa Artística

    Autor/rs: Santiago Rusiñol

    Direcció: Àngel Llàtzer i Enric Cambray

    Intèrprets: Marga Alerm, Joan Bellostas, Carles Berbel, Eudald Feliu, Ariadna Filali, Encarna González, Joan Muntó, Jordi Rodríguez, Mar Robles, Laura Tomás i Ramon Villaret

    Durada: 1 h 15 min

    Altres Actuacions

    Granollers, Teatre Auditori de Granollers-sala gran
    26/05/2024 a les 18:00 h.

    Compartir a les xarxes social

    Com arribar?

    Amplia mapa ms inforamci