Cartellera dels Espais Escènics Municipals

Escenari

 • Inici
 • Teatre
 • Música
 • Dansa
 • Circ
 • La guerra no té rostre de dona

  La Perla 29

  12/02/2021 a les 20:00 h.

  L'Atlàntida. Sala Ramon Montanyà ms informaci

  C. Francesc Maria Masferrer, 4
  08500 Vic
  Tel. 937027257

  Reserva

  Preu: 10-22€
  Truca al 937027257 o entra a L'Atlàntida de Vic

  Teatre

  Teatre

  Adults

  Sinopsi

  «La guerra femenina té uns colors, unes olors, una llum i un espai propis. Té paraules pròpies. No hi ha herois ni gestes increïbles, només hi ha persones que porten a terme una activitat humana que és inhumana.»

  Ens trobem a un espai deturat, devastat, ple de runes, la guerra és molt present, encara es pot olorar i sentir. Moltes dones que expliquen les seves històries a un periodista, històries de guerra viscudes en primera persona, com elles la viuen i la senten, com la guerra pot tenir nom de dona.
   
  A partir de textos d’Svetlana Aleksiévitx, escriptora guanyadora del Premi Nobel de Literatura l’any 2015, Clara Segura i Guillem Balart ens ofereixen un relat colpidor de les dones que van lluitar a la guerra, i que gràcies a ella, formaran part de la memòria col·lectiva i d’una altra manera de viure el món. L’amor i la por, la mort i la claredat de dones en temps de guerra.

  Fitxa Artística

  Autor/rs: Svetlana Aleksiévitx

  Direcció: Oriol Broggi

  Intèrprets: Clara Segura i Guillem Balart
  Col·laboracions repartiment audiovisual: Màrcia Cisteró, Maria Hina, Marissa Josa, Pepa López, Nora Navas, Mercè Pons, Xavier Ruano, Georgina Toboso, Montse Vellvehí i Violeta Broggi (noia).

  Producció: La Perla 29

  Compartir a les xarxes social

  Com arribar?

  Amplia mapa ms inforamci