Cartellera dels Espais Escènics Municipals

Escenari

 • Inici
 • Teatre
 • Música
 • Dansa
 • Circ
 • R.A.V.E. (Revolucionary Agglomeration for Voluntary Extermination)

  Cecilia Colacrai i Jorge Albuerne

  09/07/2022 a les 20:00 h.

  L'Estruch ms informaci

  Sant Isidre, 140
  08208 Sabadell
  Tel. 937 233 973

  Reserva

  Preu: gratuït
  Entra a Sabadell Cultura

  Dansa

  Dansa contemporània

  Adults

  Sinopsi

  R.A.V.E. (Revolucionary Agglomeration for Voluntary Extermination)I si el teatre fos un espai entre el cel i la terra, entre el passat i el futur? Què passaria si aquest lloc fos també poblat de records de quan els humans no estaven desvinculats de la naturalesa i de les actuals profecies de la fi del món?

  Cecilia Colacrai està sola a l'escenari, intentant indagar a través del gest, el nostre instint de preservació. A partir d'una intensa relació amb la vibració sonora, ella evoca la primitivitat per desplegar una varietat d'estats físics. Demostrant una plasticitat extraordinària i la capacitat de resistir, Cecilia es transforma una vegada i una altra, portant el seu cos al límit.
   
  En aquest espai indefinit, ella no parla de si mateixa, sinó a través del seu cos, sobre la finitud i els esdevenirs de la nostra espècie.
  Aquí la dansa es presenta com gallet a la ficció, oferint un llenguatge que permet transportar-nos i imaginar formes de vida més enllà de les parets del teatre. (Un text de Joao Lima)
   

  Fitxa Artística

  Intèrprets: Cecilia Colacrai

  Compartir a les xarxes social

  Com arribar?

  Amplia mapa ms inforamci